i here without baby but your still on my lonely mind i think about you baby and I dream about you all the time i here without you baby but your still with me in my dreams and tonight it only you and me...

6/07/2010

İstanbul Dönüşü

Ah ah dersler yüzünden yazamadım İstanbul dönüşü olanları...Yüzük filan almadık çünkü bi anda hiç beklemediğim teklifle kalakaldım...Tv.izlerken kız çocuklarından laf açıldı sevgilisi olamaz filan demeye başladı bende ee sen benim neyimsin dedim y'de sevgilin değilim çünkü ben seni karım olarak görüyorum dedi bende ciddi misin dedim veeee hiç beklemediğim anda kalk evlenelim ciddiliğimi gör dedi!!suratına bakakaldım ne var otelden 2 kişi ayarlar nikah şahidi yaparız dedi sonra ailemi filan düşünerek saçmalama dedim.Belki tamam desem şu an evli bile olabilirdim.Her seferinde gitgide daha çok bağlanıyoruz birbirimize içimizdeki kırılmış kalpleri bir kenara bırakarak daha saflaşıyoruz.Kaldığımız odada mutfak vardı.Türkiye-Amerika maçı başlamadan önce kalktım mısır patlattım ve safça bi soruyla ilerdede bana bakacak mısın böyle dedi.Hiç cevap vermeden yanına gittim ve tüm sevgimle sıkıca sarıldım.O maç izlerken ben uyuyakaldım ve bi ara gözümü araladığımda maç izlemeyi bırakmış sarılıp öpüp beni izliyordu hiç gözümü açtığımı farkettirmeden o anın mutluluğunu yaşadım.Ailelerimizin sorunlarından bahsettik o anlattı ben izledim ama bir şey farkettim ailesinden bahsedince kilitlenip kalıyorum en basit soru olan benimle ilgili düşündüklerini bile soramıyorum çünkü ilk defa bu kadar seviliyorum ve ilk defa bu kadar ciddi bi ilişkim var.1 günde daha çok alıştık.Dönüşümde benim alışveriş merakım ona bakalım şuna bakalım derken az daha uçağı kaçırıyordum ve o panikle ilk defa birbirimize bağırdık.Tabi ben haksız çıkıp 1 saat önceden uçağa yetiştim freeshoplarda bile zaman öldürdüm.Şimdi 21 günümüz kaldı ve 21 gün sonra belki hiç yanından ayrılmamak üzere İstanbula döneceğim kim bilir....

6 yorum:

  1. vallahi ağlarım... allah mutluluğunu bozmasın canım.

    YanıtlaSil
  2. aminnnn:)darısı herkesin başına:)

    YanıtlaSil
  3. ayyyy ben nası okumadım smdıye kadar bunu...okuya okuya sabahın bu saatınde okdm ve umarım ıkımzde gec kalmayız cnku 2 saat snra çok da bı b.. yaramayan bı sınava gırcez...:D :D sen smdı uyuyosun ama ben yanağina bı opucuk kondrdm sabh uyndğnda aynaya bak gorceksn optğm yerı kızıl melek :) :)

    YanıtlaSil
  4. bu yorumunu her okuduğumda yüzümde anlamsız bi gülümseme oluşuyo:)dünde bıraktık o sınavı dünde öprendik september prof yazısını:S:D sen şimdi gittin mi:(:(neyse pzteside ben 3 günlüğüne gidiyorum.eylülde çooookkk iyi haberlerle sen okula döneceksin bende yepyeni bi sayfaya başlayacağım:)

    YanıtlaSil
  5. Bir zamanlar benim de böyle bir sevgim vardı. Daha doğrusu olduğunu sanmıştım. Sevginiz gerçekse birbirinizi bırakmayın gençler! - İlhan Amca(amca mı? trendeki küçük kız öyle diyo :))

    YanıtlaSil
  6. şimdilik gerçek gibi tabi zamanın neler gösterir bilemeyiz:)

    YanıtlaSil